Det finns flera anledningar till varför det är intressant och utmanande att jobba hos oss på Alpklyftan. Den främsta är att vi kan göra skillnad för ungdomar och familjer. Den andra är vår vision att bli kompetensledande inom psykosocial vård för ungdomar.

Det innebär att vi alltid strävar efter att vara uppdaterade på de senaste rönen inom forskning och behandling för att kunna utvecklas och erbjuda ungdomen individanpassad vård utifrån dennes behov, motivation och förutsättningar. Är du intresserad av att arbeta för oss eller har idéer kring vilka behov som finns i samhället för alla som behöver stöd? Nedan ser du de tjänster vi har ute just nu. Om vi inte har några aktuella tjänster kan du maila din CV till info@alpklyftan.se och göra en intresseanmälan för framtiden.

Driven sommarjobbare till Alpklyftans Öppenvårdsteam

Vi söker dig som vill jobba som öppenvårdsbehandlare, är initiativrik och gärna antar utmaningar. Din personliga lämplighet för att skapa hopp och framåtrörelse för våra ungdomar bottnar i din personliga mognad och positiva människosyn. Du behöver ha god förmåga att hålla struktur och planering. Ett grundkrav är att du som behandlare kan arbeta självständigt. Arbetsgruppen på öppenvården är engagerad och målmedveten. Vi har en god stämning i arbetsgruppen och söker dig som kan bidra till vi-känslan.

Du behöver ha en relevant utbildning eller studera till socionom, socialpedagog eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete med ungdomar på olika sätt. God kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Körkort krävs. För tjänsten erfordras utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister.

En viss del av arbetstiden är förlagd till eftermiddagar och kvällar. Det är vanligt att man är schemalagd två kvällar/vecka i öppenvården. Visst helgarbete kan förekomma. Tjänsten är ett vikariat på heltid.

 

För mer info om tjänsten kontakta Lisa Jacobsson på: 0735-19 03 78

Välkommen med din ansökan till: lisa.jacobsson@alpklyftan.se