HVB Villa Parkudden har plats för upp till sju ungdomar och utgör hjärtat i vår HVB-verksamhet. Huset är vackert beläget i lummiga omgivningar på Hisingen i Göteborg. Härifrån erbjuds en fantastisk utsikt över Göteborgs hamn och stadens centrala delar.

Läs mer om HVB Villa Parkudden här.

 

HVB Hallegatan har plats för fyra ungdomar i kollektivt boende och fyra i HVB-lägenhet. Huset är beläget vid Ramberget på Hisingen. En ljus nyrenoverad vindsvåning med utsikt över stan,

HVB Hallegatan är en förlängning av HVB Villa Parkudden genom den geografiska närheten (300 m) och med en gemensam enhetschef.

Läs mer om HVB Hallegatan här.

 

Alpklyftan Stödboende/Öppenvård har idag ett stort antal boenden i varierande storlek i Göteborg. Vi har för närvarande boenden i Örgryte, Majorna, Gamlestaden, Frölunda och på Hisingen.

Vi har också Bemannade förstärkta stödboenden där ungdomarna har tillgång till en vuxen under kväll/natt/morgon som trygghet i anknytning till boendet. Dessa boenden är ett rum och kök, med egen dusch, toalett och kokvrå.

Läs mer om Stödboende/Öppenvård här.

 

Alpklyftan Familjehemsvård erbjuder engagerade familjehem och förstärkta familjehem i Göteborg med omnejd.

Läs mer om Familjehemsvården här.

 

Boende för skyddsinsatser finns spridda runt om i västra Sverige.

Läs mer om Skyddsteamet här. 

 

Boende med/utan stöd och jourboende

Fullt inredda lägenheter (1-5 ROK) med eget kök och badrum i Göteborg, Borås och kranskommuner.

Läs mer om Boende med/utan stöd och Jourboende här. 

 

Referensboende

Fullt inredda lägenheter (1-5 ROK) med eget kök och badrum i Göteborg, Borås och kranskommuner. Möjlighet för övertag av kontrakt finns.

Läs mer om Referensboende här.